Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

logo evropeyska sedmitsaВ периода 9 – 17 май 2021 г. в 137 СУ „Ангел Кънчев“ се проведе националната инициатива Европейска седмица в България. Кампанията се организира от Националното звено за координация по дейност eTwinning за България с подкрепата на Програма „Еразъм+“, Програма „Европейски корпус за солидарност“, дейностите Европас – България, Еврогайдънс – България, Евридика – България, Евродеск – България и ECVET. В различни дни от седмицата бяха реализирани поредица от събития, в които взеха участие ученици, учители и родители:
- рисунки на асфалт;
- създаване на Flipgrid стена с видео поздрави за рождения ден на eTwinning - https://flipgrid.com;
- изработване на роботи от рециклируеми материали;
- онлайн игри и забава с партньори от двата проекта, по които работи училището: „S.A.M.E.“ (Erasmus+, eTwinning) и „On the road of code“ (eTwinning).

Повече за събитията, проведени в инициативата „Европейската седмица в България“, може да видите тук: https://www.youtube.com.

Facebook страница: https://www.facebook.com/Our-ETwinning-day.

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре